Food with passion

Første blog indlæg

Jeg har i dag gået og tænkt meget over, hvad der skulle stå i mit først blog indlæg…

Der er ingen tvivl om, at jeg rigtig gerne vil blogge omkring min mad interesse. Så derfor vil jeg starte med at skrive lidt om mig og min store interesse for mad.

Jeg har altid haft en interesse for at lave mad.  Men efter jeg blev mor for 18 år siden ( det er stadig vildt at Amalie er blevet 18 år – fatter det ikke!!) blev interessen større. Og så har det blot taget endnu mere til. Udover at elske at lave mad, så er jeg også vild med kogebøger. Lige omkring kogebøger, så har jeg virkelig mange bøger ( har faktisk købt en mere i dag), men jeg elsker at sidde og kigge i dem.

Det italienske køkken er det som interessere mig mest.  Da jeg var barn kom vi meget i Italien, samme sted hvert år. Jeg ELSKER Italiensk mad.

Efterhånden som Amalie er blevet ældre, er der kommet mere tid til at jeg kan gå i dybden med at lave mad.

Det giver mig en indre ro, at stå i køkkenet og lave mad. Det er en meget stor passion for mig.  Det samme er med min koge bøger. Jeg får en masser ideer fra bøgerne, men selvfølgelig også fra sociale medier og tv. Jeg er jo en af dem, som syntes at de viser for få mad programmer i tv. Selvom der faktisk sendes ret mange timer hver uge med mad programmer.

Men disse ideer jeg får fra bøger eller de sociale medier, elsker jeg bringe ud i livet i mit køkken.  Jeg nyder at stå i mit køkken og eksperimentere.

Jeg har netop startet en Facebook side https://www.facebook.com/Food-With-Passion-240703743178890/, hvor jeg begyndte at skrive og vise billeder af min mad. Netop fordi flere har efterspurgt dette.  Men tanken om en blog, har fyldt meget i mine tanker.

Jeg er vild med at holde middags selskaber for vores venner.

Når jeg ved at vi skal have gæster, starter forberedelser op ca 2-3 uger før.

Jeg starter med at tage kogebøger med i seng. Så ligger jeg i sengen og læser i kogebøgerne. Og får ideer til menuen, som altid skal være en 3 retetrs menu. Mindre kan ikke gøre det. Og alt skal helst være hjemmelavet.

Så er det at selv planlægningen går i gang.

  • Hvad skal der handles ?
  • Hvad kan laves dagen før ?
  • Der laves en tidsplan

Typisk laver jeg altid nye retter, når vi får gæster. Jeg udfordrer mig selv på det punkt.Det plejer altid og lykkedes. Lige på nær sidste gang. For først gang mislykkedes min dessert (!!!) Det irriterer mig, når noget ikke lykkedes.

Lige nu sidder jeg og tænker over hvilken mad, der skal serveres for min husbond og datter i weekenden. Jeg tror at jeg vil lave noget lækkert mad og drikke et dejligt koldt glas hvidvin til….

Har I planer ?

Kom lige til at købe endnu en ny kogebog i dag

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Food with passion