Tomatsuppe på en kold dag

Undgå madspild

 

Spaghetti med tomatsovs og kødboller og revet parmesan ost på toppen.

Jeg havde planlagt at lave frikadeller i dag. Men det var familien ikke helt tilfreds med. Nope spaghetti med kødboller ville de ha’.

Men nu var det jo svinekød jeg havde i køleskabet…

Udover det havde jeg lidt tilbage fra vores tomat suppe i går.

Jeg hakkede 2 rødløg meget fint samt basilikum blade med oliven olie og havsalt. Det blandede jeg sammen med kødet og frisk kværnet peber.

Så lavede jeg nogle små kødboller, ind i ovnen ved 200 gr i ca 20 min.

Efterfølgende varmede jeg tomatsuppen op og tilsatte kødbollerne. Nu var min suppe blevet til tomatsovs.

Det smagte virkelig lækkert og lige til at afrunde den, fik den en masse parmesan på toppen.

Men det jeg ville frem til var at vi undgik madspild.

Jeg ELSKER basilikum. Det ser smukt ud på retten og smager vildt godt

Håber at I alle får en dejlig weekend ❤

Ps. Jeg  har i øvrigt købt de smukkeste nye tallerkner og bestik. Det skal I nok få af set en af dagene

Food with Passion By Pia Isager

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomatsuppe på en kold dag