Undgå madspild
Jeg havde planlagt at lave frikadeller i dag. Men det var familien ikke helt tilfreds med. Nope spaghetti med kødboller ville de ha’.
Men nu var det jo svinekød jeg havde i køleskabet…
Udover det havde jeg lidt tilbage fra vores tomat suppe i går.
Jeg hakkede 2 rødløg meget fint samt basilikum blade med oliven olie og havsalt. Det blandede jeg sammen med kødet og frisk kværnet peber.
Så lavede jeg nogle små kødboller, ind i ovnen ved 200 gr i ca 20 min.
Efterfølgende varmede jeg tomatsuppen op og tilsatte kødbollerne. Nu var min suppe blevet til tomatsovs.
Det smagte virkelig lækkert og lige til at afrunde den, fik den en masse parmesan på toppen.
Men det jeg ville frem til var at vi undgik madspild.
Håber at I alle får en dejlig weekend ❤
Ps. Jeg har i øvrigt købt de smukkeste nye tallerkner og bestik. Det skal I nok få af set en af dagene
Food with Passion By Pia Isager
Ingen kommentarer endnu