Sæson afslutning med grill

10 ting om mig – som I måske ikke vidste…

 

Jeg syntes selv det er ret sjovt, at læse om andre bloggere… Så tænkte at I også gerne ville læse lidt om, hvem der er bag food with passion.

1. Jeg arbejder som sekretær på en tandlæge klinik her i København. Jeg har været der i snart 3 år. Det er det bedste valg jeg nogensinde har taget.  Jeg har mange udfordringer, og en super dejlig chef ( håber at hun læser dette ha ha)

2. Jeg ELSKER mad… Jeg er nærmest ikke kræsen. Og spiser i øvrigt hvad der bliver serveret.

3. Jeg ELSKER kogebøger, og har rimelige mange af dem. Og hvis jeg falder over en der er spændende, så køber jeg også den.

4. Jeg ELSKER køkken ting og maskiner… Virkelig en svaghed… Jeg prøver virkelig at begrænse mig, men det er meget svært..

5. Nå ja jeg elsker også Cillitbang ( dette er ikke reklame).. På et tidspunkt kom mine gæster med cillitbang i værtinde gave til mig.. Og da jeg i dag stod nede i fakta, og der var tilbud på cillitbang uhhhh så ville jeg jo gerne købe nogle flasker med hjem… Men undlod… Mest af alt fordi at Jan sagde at jeg ikke havde plads og i øvrigt har mange flasker der hjemme. Jeg har fået et nummer til en god psykolog ha ha 🙂

6. Jeg roder helt vildt, når jeg laver mad…. Men har heldigvis Jan som min “busboy”, han rydder op efter mig 🙂 Til gengæld laver jeg lækker mad til ham og vores gæster 🙂

7. Jeg elsker alt med Italien, specielt maden. Da jeg var ung havde jeg en drøm om at bo i Italien….

8. Jeg kan godt lide at udfordre mig selv og give selv udfordringer… Det er bla. endt op i 4 halv maraton. Jeg havde planlagt maraton i år, men blev efter 10 måneders træning og 2 måneder før, skadet i min fod 🙁  Jeg håber stadig at det vil lykkedes for mig en dag.

9. Jeg hader at gøre rent…. Gemmer mig helst af vejen, når vi skal gøre rent…

10. Jeg elsker bland selv slik.. eller som Jan kalder det – bland selv bakterier… Men jeg elsker det.. og så min coca cola.

Så nu er I blevet lidt klogere på mig….

 

 

Food with Passion By Pia Isager

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæson afslutning med grill