Hjemmelavet æblegrød fra egen avl

Søndagstanker….

Cheesecake til morgenmad

Så er jeg tilbage.. Jeg er ked af at der er gået så lang tid siden sidst. Men der har virkelig været mange ting i de sidste par uger.

Jeg har haft deltaget i et par events.  Hvilket virkelig var en super god oplevelse og fik nogle gode kontakter. Der kommer blogpost om disse arrangementer.

Jeg har også haft tanker omkring min blog foodwithpassion

Der er ingen tvivl om at jeg har en stor passsion for mad. Og elsker at lave retter som jeg ikke har lavet tidligere. Jeg elsker at eksperimentere med mad.

Men det er jo typisk kun i weekenden, at jeg får lov til at gå amok i køkkenet. Og jeg kan jo ikke kun skrive blogpost i weekenden. Så vil bloggen dø stille og roligt.

Så jeg er nok nødt til at udvide min blog, så den ikke kun omhandler min passion for mad. Men også omhandle andre ting.

Det kunne fx. være

Ugentlige madplaner

Blogpost om mig

Har I nogle ønsker om hvad I godt kunne tænke Jer at læse på bloggen ?

 

Dejlig søndag til Jer alle sammen

 

#bloggersdelightplus

 

Food with Passion By Pia Isager

2 kommentarer

  • Anton

    jeg bliver altid sulten. når jeg kommer ind på din blog. Maden ser altid dejlig indbydende ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pia Isager

      Tusind tak Henrik 🙏 det er virkelig min store passion, at Lave mad. Og samtidigt god terapi ❤

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet æblegrød fra egen avl