Kanelsnurrer på en søndag...

Tomatsuppe på en kold dag

Jeg elsker at det er ved at blive efterår, for så kan man begynde på alle de lækre efterårs/vintersupper.

Jeg har gået på arbejdet i dag med hovedpine, ondt i halsen og frosset. Så fik den gode ide at lave en hjemmelavet tomat suppe.

Så da jeg kom hjem gik jeg straks i gang.

Jeg startede med 1 kg tomater, som jeg halveret, ca 10-15 basilikum blade, 1 rød chili, hav salt og selvfølgelig – prikken over i`et – olivenolie.

Det hele lagde jeg i et fad, og så skal det ellers i ovnen ved 200 grader i 20 min.

 

 

 

I en gryde steger jeg 2 store rødløg med olivenolie og balsamico eddike klare og tilføjer efterfølgende 1 dåse hakket økologiske tomater. Og tilføjer tomaterne fra ovnen, smager til med salt og peber og blender supper til aller sidst.

I dag lavede jeg bacon i småtern som tilbehør, meget små pasta ringe og hjemmelavet croutoner med rosmarin, olivenolie og havsalt.

Crutoner laves af et ciabatta brød, som skæres ud i små tern, blander det med olivenolie, havsalt og rosmarin.  Derefter skal det i ovnen i ca 15 min ved 240 grader.

 

Lækre sprøde croutoner med havsalt, oliven olie og rosmarin

Lækker tomatsuppe med bacon og croutoner

 

Håber at I får en dejlig aften

 

 

Food with Passion By Pia Isager

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnurrer på en søndag...