Hjemmelavet Italiensk Minestrone suppe

Focaccia Brød – Mia så er den fulde opskrift på brødet her :-)

Som I ved så bager jeg tit et focaccia brød til vores aftensmad. Jeg er helt vild med det. Og alle mine gæster syntes også at det smager godt 🙂 Og prikken over i èt kan være at dyppe brødet i en rigtig god olivenolie med havsalt i…

 

 

Opskriften kommer her:

50 gr gær

6 dl lunken vand

1 tsk sukker

1 tsk salt

4 dl olivenolie

900 gr tipo 00 mel

Gær og vand blandes med sukker og salt. Sørg for at gæret bliver opløst.

Derefter tilsættes olien og til sidst melet.

Hæves i ca 60 min.

Når det er hævet flot op, kan man vælge at lave et typisk focaccia brød eller lave dem til flute.

Når du formet brødet til den form du ønsker, smøres det med oliven olie, havsalt og rosmarin.

Jeg hakker altid rosmarinen inden den tilføjes på brødet.

Så skal det hæve igen i ca 30 min og efterfølgende i ovnen ved 200 gr i ca 20 min. Hold øje med det da det kan være forskelligt for ovn til ovn.

#bloggersdelightplus

 

Food with Passion By Pia Isager

2 kommentarer

  • Mia Larsson

    Taaak ❤️ Det er så lækkert det brød 😋😋

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pia Isager

      Selv tak 🙂 Ja det smager så godt. Jeg forventer selvfølgelig snart at smage det hjemme hos dig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet Italiensk Minestrone suppe