Focaccia Brød – Mia så er den fulde opskrift på brødet her :-)
Som I ved så bager jeg tit et focaccia brød til vores aftensmad. Jeg er helt vild med det. Og alle mine gæster syntes også at det smager godt 🙂 Og prikken over i èt kan være at dyppe brødet i en rigtig god olivenolie med havsalt i…
Opskriften kommer her:
50 gr gær
6 dl lunken vand
1 tsk sukker
1 tsk salt
4 dl olivenolie
900 gr tipo 00 mel
Gær og vand blandes med sukker og salt. Sørg for at gæret bliver opløst.
Derefter tilsættes olien og til sidst melet.
Hæves i ca 60 min.
Når det er hævet flot op, kan man vælge at lave et typisk focaccia brød eller lave dem til flute.
Når du formet brødet til den form du ønsker, smøres det med oliven olie, havsalt og rosmarin.
Jeg hakker altid rosmarinen inden den tilføjes på brødet.
Så skal det hæve igen i ca 30 min og efterfølgende i ovnen ved 200 gr i ca 20 min. Hold øje med det da det kan være forskelligt for ovn til ovn.
#bloggersdelightplus
Food with Passion By Pia Isager
Taaak ❤️ Det er så lækkert det brød 😋😋