Undgå madspild

Søndags sysler

Jeg ELSKER søndage… Det er der hvor Jeg kan fordybe mig i opskrifter og lave noget lækkert. Det kan være alt fra kage, sylte et eller andet og gøre klar til aftens mad.

I dag var planerne allerede lagt. Jeg skulle bage live med liv, sylte rødløg og lave Annemette Voss surdej.  En masse lækre ting.

Jeg har i lang tid tænkt på at komme i gang med surdej. Men det er aldrig lykkedes for mig. Men nu har Annemette Voss lagt et blog post op om surdej. Og det lød nemt så nu giver jeg det en a chance. Overvejer at købe Claus Meyers kagebog, som Annemette Voss også anbefaler.

I kan i øvrigt læse Annemette’s blog post om surdej her

Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Min surdej

Jeg håber at det lykkedes denne gang 🙏🙏

Næste projekt var syltet rødløg.  Jeg elsker virkelig syrlige ting. Og udover dette er løgene den smukkeste farve. Og så er det virkelig nemt at lave. Og de er allerede klar efter et par timer.

2 store rødløg

6 spsk sukker

1/2 dl vand

1 1/2 dl eddike (Jeg bruger den økologiske og uden farve)

Salt og peber.

Skær løgene i skiver eller både. Varm imens alle de andre ingredienser indtil sukkeret er opløst.

Løgene ligges i et glas og lagen hældes over.

Efter et par timer er de lækreste syltet rødløg klar.

Syltet rødløg

Jeg håber at I alle har haft en dejlig dag ❤

Ps. Arbejder på et blog post om Nutella…

Food with Passion By Pia Isager

2 kommentarer

  • Henrik Anton Sarauw

    Fin blog du har fået banket op eller ned om man vil 😊
    Go’ vind fremover med sitet. Jeg vil med glæde følge med i den.
    Knus 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pia Isager

      Tusind tak Henrik 🙏 det sætter jeg virkelig pris på.

      God dag 🤗

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undgå madspild