Tid til muffin og chai latte ❤

Kulturnat i København

Så er jeg tilbage… Beklager at der er gået lang tid siden sidst. Men sidste uge var en af de der uger, hvor der skete ting hver dag.

2 dage med kursus og så er jeg også begyndt i skole. Jeg er startet til italiensk for nybegyndere.

Men nu er jeg her 🙂  Og lover jer at være mere aktiv.

Fredag brugte vi på kulturnatten. Jeg syntes det er så hyggeligt, at gå rundt i København. Og opleve byen på en anden måde.

I år havde vi planlagt en masse besøg i byen. Nogle af stederne var der meget lang kø…. Så der gik vi bare videre.

Jeg havde egentlig tænkt at vi skulle i torvehallerne, for der kan man altid få lidt lækkert mad. Sidste gang fik jeg østers…. Jeg ELSKER østers. Men vi nåede aldrig derned. Vi startede på kastellet og brugte næsten 2 timer dernede. Og fik også en lille anretning… Hvis jeg siger Martin Keller, så kan I næsten tænke Jer til, at det var insekter, der blev serveret. Jeg er ikke så sart med at smage anderledes ting. Sidste år var jeg med den veninde på en messe, hvor jeg smagte melorme. Det var egentlig ok, de var lidt som at spise en chips. Meget sprøde.

Nå men i fredags var det så græshopper, vi skulle prøve. Der er meget mere kød i dem. Stadig sprød, men man kunne mærke at der kom noget ud af den, når man tyggede den.

Græshopper med spidskål

Bare rolig vi fik mere end denne anretning 🙂 Senere stod den på spaghetti carbonara

Rigtig god weekend til Jer alle sammen 🙂

Food with Passion By Pia Isager

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til muffin og chai latte ❤