Søndagstanker....

Bonverre

Bonverre

 

Til mit event i mandags kom jeg kontakt med en leverandør fra Italien,  Pietro.

Jeg fik et par glas med af det ene produkt som de præsenterede.

Jeg blev dog utrolig skuffet, da retten kom, og det gjorde Bonverre i øvrigt også selv.  Til gengæld var smagen virkelig lækker…. Så det var rigtigt ærgeligt, at varen ikke blev præsenteret korrekt. Den kom ikke rigtig til sin ret…

Det er blæksprutteblæk med skaldyr i. Det minder om pesto.

Pasta serveret bonverre pesto

 

Jeg lovede at Lave retten med spaghetti, og det var oplagt i går hvor vi havde gæster. Jeg så en video på facebook, hvordan man kunne servere spaghettien, så den ville “stå” smukt på tallerken. Jeg syntes det lykkedes meget godt.

Spaghetti med bonverre

 

#bloggersdelightplus

 

 

Food with Passion By Pia Isager

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagstanker....