Elsker Carpaccio

10 ting om mig

 

10 ting som I måske ikke vidste om mig:

  1. Jeg arbejder som klinikleder på en tandlægeklinik. Og jeg ELSKER virkelig mit job.
  2. Jeg ELSKER mad, men det tror jeg faktisk ikke at I er i tvivl om. Jeg er ikke kræsen, og spiser alt. Og elsker når der bliver serveret noget, som jeg ikke har smagt før.
  3. Jeg har en mega stor svaghed for kogebøger og madmagasiner. Og jeg har virkelig mange af dem. Der er ikke noget bedre end at sidde i sofaen og læse i dem. Få inspiration, det er faktisk meget sjældent jeg følger en opskrift.
  4. Jeg har sgu også en svaghed for køkkenting og køkkenmaskiner. Jeg prøver virkelig at beherske mig med at købe flere ting. Næste ting som jeg rigtig gerne vil have er en thermomixer  se lige her https://www.gastrofun.dk/artikel/thermomix-det-perfekte-koekkenvaerktoej
  5. Så er der den der cillit bang… Ja hvad sker der med den. Der er faktisk en meget sjov historie bag den cillit bang. Den må I få en anden dag. Men er vild med duften og så når man sprayer den.. Uhhh den der lyd…
  6. Jeg roder helt vildt, når jeg laver mad. Jeg siger til mig selv hver gang, at nu skal jeg holde orden. Men det kommer aldrig til at ske.
  7. Jeg elsker alt ved Italien. Maden, vinen, menneskerne og deres gæstfrihed og sproget. Lige siden jeg var en lille pige, har jeg drømt om at bo i Italien. Den drøm er der stadig. Hvem ved hvad der sker i fremtiden?
  8. Jeg kan rigtig godt li at udfordre mig selv. Til sommer skal jeg springe i faldskærm med en rigtig god veninde. Bare jeg tænker på det, så er jeg ved at skide i bukserne. Men nu har vi talt om det i et stykke tid. Nu skal det være.
  9. Jeg hader at gøre rent…. Hvis jeg havde råd til det, så havde jeg hyret en røngørings pige.. Ahhh måske en mand 🙂
  10. Jeg er ret vild med bland selv slik , gerne det sure slik. Og der til en coca cola.

Nu ved I lidt mere om mig.  Vil I vide mere ?

 

Dejlig dag og spred lidt kærlighed

Food with Passion By Pia Isager

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker Carpaccio