Hjemmelavet Bolognese sovs

Søndag

Jeg håber at I alle nyder Jeres søndag.  Vejret er ikke ligefrem noget at råbe hurra for.

Jeg skulle have nydt eftermiddagen med en rigtig god ven, men planerne blev ændret i sidste øjeblik. Ja der kan læses mellem linjerne at jeg blev skuffet…

Det hjælper altid på mit humør at lave mad. Så jeg tænkte hurtigt og besluttede mig for at lave nogt lækkert mad og drikke noget vin 🙂

Jeg elsker lasagne, og har lavet min egen lasagne opskrift.  Og som altid laver jeg en stor portion. Enten er der til dagen efter eller til fryseren.

Så jeg skyndte mig over i min ynglings butik http://www.supermarco.dk

Jeg fik købt lasagne plader og tomater på dåse. Jeg elsker at komme i den butik. Og de ansatte er altid meget service minded og meget hjælpsomme. Og så får jeg altid en lille sludder om Italien.

Opskrift

lasagne 4 personer :

800 gr oksekød

2 dåser hakket tomater

Tomat koncentrat

lasagne plader

3 store røde løg

3 fed hvidløg

4-5 gulerødder (kan sagtens undvære)

salt & peber

SÅDAN GØR DU

Brun kødet og krydder med salt .

Tilsæt løg, hvidløg og gulerod.

Tilsæt tomat koncentrat og hakket tomater.

Hvis du har en rest rødvin til overs, kan du med fordel putte en sjat af denne i. Det runder retten godt af 🙂

 

Bechamelsovs

opskrift 4 personer

2 spsk smør

2 spsk mel

4 dl mælk

1/2 tsk salt

Peber

revet muskatnød

SÅDAN GØR DU

1
Smelt smør i en gryde ved middel varme.
2
Pisk melet i, til alt smørret er suget op. Pisk mælken i lidt ad gangen.
3
Pisk konstant, til blandingen er jævn og klumpfri.
4
Kog ved svag varme i 10 min., og pisk jævnligt.
5
Smag til med salt, revet muskatnød eller stødt allehånde og peber.
Nu skal du have fat i i dit fad.
start med en bund af kødet, dernæst lasagne pladerne, bechamelsovsen og sådan forsætter du.
Nu skal den i ovnen på cirka 180 grader i 30 min. Du kan altid mærke på lasagne pladerne, om den er færdig.
Jeg serverer altid en meget enkel grøn salat.
Velbekommen
Food with Passion By Pia Isager

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet Bolognese sovs