Hjemmerørt tatar
Jeg tror ingen er i tvivl, om at jeg nyder mad og nyder at lave mad.
Fredag hyggede vi med at lave en lækker hjemmerørt tatar – se vores opskrift her :
HjemmeRørt Tatar
- 600 g tatar
- 2 æggeblomme
- 2 spsk frisk estragon, finthakket
- 1 spsk kapers, finthakket
- 2 spsk cornichoner, finthakket
- 5 tsk worcestershire sauce
- 5 dråber tabasco
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk peberrod, fintrevet
- 2 skalotteløg, finthakket
- 2 tsk dijon sennep
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Rør æggeblommer, estragon, kapers, cornichoner, worchestershiresauce, tacasco og olivenolie sammen med oksekødet. Smag til med salt, 1 tsk dijonsennep, halvdelen af de finthakkede skalotteløg og friskkværnet sort peber.
Rør det godt igennem og smag til igen med det sidste dijon, skalotteløg og evt mere salt og peber efter smag. Hvor meget der skal i, af hver smagsgiver er en individuel vurdering. Denne opskrift jeg har listet her, er tilpasset perfekt til vores smagsløg.
Vi lavede kartoffel både i ovnen, meget enkelt.
Food with Passion By Pia Isager
Ingen kommentarer endnu