Tomatsuppe på en kold dag
Jeg elsker at det er ved at blive efterår, for så kan man begynde på alle de lækre efterårs/vintersupper.
Jeg har gået på arbejdet i dag med hovedpine, ondt i halsen og frosset. Så fik den gode ide at lave en hjemmelavet tomat suppe.
Så da jeg kom hjem gik jeg straks i gang.
Jeg startede med 1 kg tomater, som jeg halveret, ca 10-15 basilikum blade, 1 rød chili, hav salt og selvfølgelig – prikken over i`et – olivenolie.
Det hele lagde jeg i et fad, og så skal det ellers i ovnen ved 200 grader i 20 min.
I en gryde steger jeg 2 store rødløg med olivenolie og balsamico eddike klare og tilføjer efterfølgende 1 dåse hakket økologiske tomater. Og tilføjer tomaterne fra ovnen, smager til med salt og peber og blender supper til aller sidst.
I dag lavede jeg bacon i småtern som tilbehør, meget små pasta ringe og hjemmelavet croutoner med rosmarin, olivenolie og havsalt.
Crutoner laves af et ciabatta brød, som skæres ud i små tern, blander det med olivenolie, havsalt og rosmarin. Derefter skal det i ovnen i ca 15 min ved 240 grader.
Håber at I får en dejlig aften
Food with Passion By Pia Isager
Ingen kommentarer endnu